Horoscop TAROT ZILNIC joi 14 aprilie 2022.

Horoscop TAROT ZILNIC joi 14 aprilie 2022.

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Iata mesajul zilei de joi 14 aprilie 2022 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

6 de bate

Cartea simbolizeaza recunoasterea publica, victoria, progresul, increderea de sine. Succesul este garantat de timpul si energia dedicate unui anumit scop. Dezvoltarea presupune performante acumulate de-a lungul timpului. Nu este exclusa o promovare sau un succes financiar.

Horoscop tarot zilnic TAUR

Regina de spade

Aceasta carte simbolizeaza gandirea rapida, organizarea, independenta. Poti fi coplesit de un complex de ganduri si idei. Dar nu trebuie sa te lasi purtat de impulsuri. Nu intra in situatii conflictuale. Respecta si pararea celorlalti.

Horoscop tarot zilnic GEMENI

Turnul

Este posibil ca oamenii sa se astepte ca tu sa le rezolvi problemele. Poate ca asa i-ai invatat, iar acum daca ii refuzi vei parea dificil si exigent. Desi este cazul sa impui anumite limite, ai mai multa grija la cuvintele folosite.

Horoscop tarot zilnic RAC

Spanzuratul

Spanzuratul intelege ca pozitia sa este un sacrificiu pe care trebuie sa-l faca pentru a progresa. Fie pocainta pentru greselile trecute, fie un pas calculat inapoi pentru a putea face saltul inainte. Acest timp pe care il petrece asa nu va fi irosit. Asadar, asemeni spanzuratului, cand totul pare cu susul in jos, de fapt ti se deschide o cale spirituala pentru a putea vedea lucrurile diferit.

Horoscop tarot zilnic LEU

Judecata

Poti fi aglomerat, chiar haotic, insa la finalul zilei vei vedea ca n-a fost in zadar efortul tau. Aceasta carte vine sa-ti readuca aminte ca oamenii sunt gata sa te ajute, sa te sustina. Bucura-te de prezenta lor si nu te sfii sa ceri ajutorul atunci cand ai nevoie.

Horoscop tarot zilnic FECIOARA

Valetul de cupe

Cartea simbolizeaza un mesaj, un inceput creator, sincronicitate. Un mesaj de departe aduce semnele unei posibile colaborari. Comunicarea este foarte importanta. Se deschide calea unui dialog, a unei negocieri. Se naste un parteneriat. Se anunta o perioada plina de oportunitati.

Horoscop tarot zilnic BALANTA

2 de bate

Se anunta o realizare personala sau succesul unui proiect. Ai un sentiment de implinire dar, totodata planeaza in sufletul tau intrebarea “Si, de-acum, ce voi avea de facut?” Esti multumit de situatia actuala, dar te preocupa si viitorul. Ce alte proiecte ai putea incepe, ce alte idei poti pune in aplicare pentru a consolida averea, pentru a acumula si mai multe?

Horoscop tarot zilnic SCORPION

10 de spade (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza tradarea, criza, pierderea. Daca iti apare inversata, mesajul cartii este ca dezastrele pot fi ocolite. Chiar daca se anunta o furtuna puternica la orizont, sansele sa te ocoleasca sunt destul de mari. De asemenea, poate sugera sansa unui nou inceput.

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR

Regele de cupe

Regele de cupe stapaneste toate elementele apei (creativitate, fertilitate feminine, emotie si arta). Este atat de bine echilibrat, incat este un om foarte corect si foarte cinstit in afaceri. Daca iti apare aceasta carte, inseamna ca persoana cu care ai sau urmeaza sa ai o relatie de orice natura, profesionala, romantica, spirituala, este de incredere si te poti baza pe sustinerea ei.

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN

4 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza sarbatoarea, armonia, casatoria, comuniunea. Daca iti apare inversata, cartea iti transmite mesajul ca poti intalni obstacole in drumul tau. Dar nu este totul pe lume perfect si trebuie sa accepti asta. Cu cat realizezi mai repede acest lucru, cu atat mai usor iti va fi.

Horoscop tarot zilnic VARSATOR

Valetul de spade

Cartea sugereaza comunicare, curiozitate, energie. Te poti astepta sa intalnesti o persoana neobosita care vrea mereu succesul. Aceasta nu sta prea mult pe ganduri si actioneaza. Ti-ai dori sa fii si tu asa. Sa-i poti urma exemplul. Nu trebuie decat sa te controlezi, sa iei decizii si sa actionezi.

Horoscop tarot zilnic PESTI

Asul de pentagrame

Se anunta un cadou, pur, fara eventuale “preturi ascunse”. E doar un cadou si atat. Multumeste pentru el, fara sa te intrebi ce anume trebuie a faci pentru el mai tarziu. O alta posibila explicatie ar putea fi ca, in curand, vei primi recompensa pentru anumite actiuni din trecut. Bucura-te de munca ta!

Loading...