HOROSCOP SPECIAL: Soarele în Vărsător până pe 18 Februarie – Lucrurile devin din ce în ce mai provocatoare!

HOROSCOP SPECIAL: Soarele în Vărsător până pe 18 Februarie – Lucrurile devin din ce în ce mai provocatoare!

Horoscopul fiecăruia pentru sezonul Vărsător – Lucrurile sunt pe cale să devină interesante – După un sezon de vacanță de-a dreptul haotic, cu toții avem nevoie de o schimbare de ritm. Din fericire, Soarele a părăsit Capricornul și va sta în Vărsător până pe 18 februarie.

Acest sezon marchează un moment în care să faci o mulțime de conexiuni este principalul tău obiectiv. Semnele de aer Gemeni, Balanță și Vărsător înfloresc cel mai mult în această lună, în timp ce semnele fixe Taur, Leu și Scorpion vor fi ocupate cu munca. Vărsătorul este revoluționarul zodiacului, și indiferent de semnul tău, te simți inspirat să ieși în evidență și să faci o schimbare chiar acum.

Nu numai că te simți mai confortabil să te exprimi, dar observi și că prietenii tăi sărbătoresc asta. Cu toate acestea, Vărsătorul are vibrații mari care încalcă regulile, ceea ce este grozav atunci când te distrezi cu prietenii tăi, dar nu atât de grozav când te comporți așa în mediul profesional. Atâta timp cât poți fi plin de tact, acesta este unul dintre cele mai sociale și mai relaxante perioade ale anului!

Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Acorzi mare atenție grupului tău de prieteni acum, dar încă găsești timp pentru a face noi conexiuni. S-ar putea să simți că grupul tău de prieteni este și el în căutarea a ceva nou, deoarece oamenii se amestecă înăuntrul acestui cerc, intră și ies. Prin urmare, înveți acum, cu această ocazie, să te încadrezi într-o echipă sau gașcă de prieteni care ți se potrivește cel mai bine!

Va rugam sa vizionati acest VIDEO pana la capat. Merita! Sa fim mai buni, sa ajutam acest cuplu care calatoreste prin lume. O vizualizare de la noi si un Like fac foarte mult pentru ei: 

Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)

Perioada aceasta toate privirile sunt ațintite asupra ta, mai ales la serviciu! Acesta este un moment minunat pentru a intra în legătură cu colegii de serviciu și în special cu șeful tău. Ești mai simpatic și te simți și mai motivat. Joacă-ți cărțile corect și o creștere sau un bonus s-ar putea îndrepta către tine în curând, așa că bucură-te și ai răbdare!

Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Varietatea este condimentul vieții, iar tu ești în căutarea acestuia în perioada acestui tranzit. Ești concentrat pe încorporarea în viața ta a tot felul de oameni, locuri și proiecte diferite. Nu lua lucrurile prea în serios, luna aceasta este totul despre lărgirea orizontului. Va fi distractiv, așa că relaxează-te și bucură-te de călătorie!

Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)

Ești unul dintre „simțitorii” zodiacului, chiar dacă Vărsătorul este cel mai mare „gânditor” care există. Cu alte cuvinte, ca și semnificație, luna aceasta este puțin grea pentru tine. Astfel, operează în primul rând la nivel emoțional, dar în acest moment ești încurajat să te conectezi cu oamenii, în special cu partenerul tău de viață, la nivel intelectual. Ai asta și vei reuși!

Zodia Leu (22 iulie – 22 august)

Este sezonul iubirii pentru nativii din zodia Leu! Soarele luminează acum zona de relații a diagramei tale, așa că dacă ești singur și gata să te implici în ceva serios, ai noroc! Doar un avertisment, nu este momentul pentru a amâna lucruri și nici pentru a te grăbi, pot apărea nemulțumiri, cauzate de  Mercur retrograd. Dacă ești deja într-o relație, felicitări! Bucurați-vă de un timp romantic împreună în relație și relaxați-vă!

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Munca devine mult mai aglomerată pentru tine în această perioadă. De fapt, acesta este un tranzit mare de „muncă ocupată”, în care te ocupi de afaceri, dar nu îndeplinești neapărat obiective mari. Este în regulă! Luna aceasta se referă la a-ți rezolva programul, a cunoaște mai bine colegii și a-ți restabili viața profesională.

Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Dragostea plutește în aer! Zona de romantism, intimitate și distracție a diagramei tale este luminată în acest sezon Vărsător, așa că, dacă cauți niște întâlniri rapide sau o conexiune sau două, ai noroc! Nu putem spune că vei fi 110% înfloritor, dar ceea ce putem spune este că vei avea parte de un sezon Vărsător captivant, optimist și super fierbinte!

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Viața de acasă devine o prioritate mult mai mare pentru tine în această perioadă. Fie că petreci mai mult timp cu familia, fie că te relaxezi cu cei dragi ție sau doar redecorezi și reamenajezi spațiul în cate locuiești, te poți aștepta să fii confortabil în această lună. Încearcă să o privești ca pe o pauză de la lumea agitată și haotică din afară.

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Telefonul tău sună încontinuu, primești o mulțime de mesaje, iar viața ta socială este una cu adevărat înfloritoare! Luna aceasta se referă la petrecerea timpului cu oamenii din imediata apropiere, prieteni, frați, vecini și colegi și cum să îi cunoașteți mai bine. Acest lucru ar putea duce la prietenul tău îndepărtat să devină prietenul tău apropiat sau ca vecinul tău să devină prietenul tău. Distrează-te și relaxează-te în acest tranzit!

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să înveți să bugetezi mai bine. Zona de finanțe a diagramei tale este activată și este mai probabil să cheltuiești în exces pentru lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie în această perioadă. Încearcă în schimb să te concentrezi pe câștigarea sau economisirea banilor, în loc să-i cheltuiești. Acestea fiind spuse, există și șanse mari să obții un bonus sau să găsești puțini bani în plus.

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

La multi ani și Carpe diem! Orice sau oricine vrei în viața ta este ușor de atins chiar acum, iar dacă există locuri de muncă sau proiecte majore pe care ai așteptat să le începi, acum este momentul! Tot ce trebuie să știi este că noile experiențe, relații și locuri de muncă pe care le începi acum vor avea o semnificație de lungă durată.

Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)

Ia lucrurile mai ușor. Sezonul Vărsător este adesea o perioadă liniștită, introvertită pentru tine, iar anul acesta nu face excepție. Este timpul să renunți la oamenii și lucrurile care nu te mai servesc și să încerci să treci mai departe de trecut. Încarcă-ți bateriile, odihnește-te și pregătește-te pentru lunile care urmează. În acest fel, odată cu începerea sezonului Pești, poți introduce luna ta de naștere ca cea mai bună versiune a ta.

Loading...