HOROSCOP RUNE MISTICE 23 OCTOMBRIE 2020 – Prosperitate

HOROSCOP RUNE MISTICE 23 OCTOMBRIE 2020 – Prosperitate

HOROSCOP RUNE 23 OCTOMBRIE 2020. Vibratia zilei este data de influenta runei OTHALA. Este runa prosperitatii, a banilor si bunurilor materiale. Pentru a ne stabiliza situatia este nevoie sa facem in continuare eforturi, sa evitam sa devenim superficiali sau snobi si sa evitam persoanele care au aceste trasaturi accentuate. Evitati cheltuielile nejustificate!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata ELHAZ  – Este runa care te indeamna sa devii flexibil. Chiar daca apar situatii dificiel sau chiar periculoase, pentru a le putea depasi trebuie sa le intelegem si sa le traim. Trebuie disecate mecanismele. Nu va retrageti din peisajul curent ci infruntati-l!

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata MANNAZ Inversata- Aceasta runa indeamna sa fim mai toleranti cu noi si cu cei din jur. Critica excesiva poate crea blocaje, frustrari. Reevaluati lucrurile dintr-o perspectiva larga, flexibila pentru a ajunge la solutiile potrivite.

Loading...

 ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata WUNJO – Una dintre cele mai bune rune, wunjo, promite armonie pe toate planurile, vindecare si avantaje. Daca va aliniati cu energia entuziasta a acestei rune, puteti prodice o schimbare radicala in bine in viata voastra.

ETALARE RUNE pentru RAC

Runa etalata LAGUZ Inversata- Largiti-va orizonturile, permiteti mintii sa va ofere idei noi chiar daca acestea nu se mai potrivesc cu tiparele voastre mai vechi. Nu va temeti de schimbare, evitati excesele si fiti mai atenti la semnele din jurul vostru.

ETALARE RUNE pentru LEU

Runa etalata JERA – Va intrebati cand va veni si timpul vostru? Actiunile pe care le-ati intreprins in ultima peioada, modul in care v-ati petrecut timpul si oamenii cu care v-ati inconjurat vor duce la un rezultat si nu veti fi privati de recompense nici pe plan financiar, nici pe plan sentimental.

ETALARE RUNE pentru FECIOARA

Runa etalata JERA – Jera a aparut si la le in forma ei pura si cu mesaj pozitiv. Pentru Feciare, Jera este prost aspectata in aceasta zi.  Atrage atentia asupra blocajelor din actiunile recurente. Iesiti din tipare si faceti lucruri noi, schimbati anturajul si prieteniile sau macar diversificati-le.

ETALARE RUNE pentru BALANTA

Runa etalata ISA – Nu va pierdeti in detalii! Este posibil sa fi piedut imaginea de ansamblu a vietii voastre si sunteti predispusi sa faceti greseli majore. Departati-va de influentele si de insistentele celor din jur pentru a va regasi!

ETALARE RUNE pentru SCORPION

Runa etalata RAIDHO(inversata)- Posibile erori, esecuri sau despartiri. Incercati sa vedeti sanse chiar si in cele mai dificile situatii.

ETALARE RUNE pentru SAGETATOR

Runa Etalata ANSUZ – „Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!” Este mesajul zilei pentru Săgetatori. Inainte de a trage o concluzie sau de a judeca, puneti-va in pielea celuilalt. Mai multa toleranta, generozitate si fapte bune vă vor îmbunătăți relatiile.

ETALARE RUNE pentru CAPRICORN

Runa etalata THURISAZ – Primiti vesti bune dar va trebui sa stiti ce sa faceti cu ele! Bucuria si entuziasmul pot fi foarte mari dar deciziile vor trebui luate cu intelepciune si prudenta! Daca simtiti ca aveti blocaje, cautati sfaturile celor din jur!

ETALARE RUNE pentru VARSATOR

Runa etalata SOWILO- Ziua aduce noroc si sperante implinite. Va manifestati la adevarata valoare si sunteti impacati cu voi insiva!  Anunta o zi cu noroc in calatorii.

ETALARE RUNE pentru PESTI

Runa etalata SOWILO – Aceeasi runa ca si la Varsator, dar pentru voi este o atentionare in aceasta zi! Exista riscul sa fiti inselati, nu va lasati cumparati de aparentele unor oameni rau intentionati. Folositi-va de experienta pe care ati acumulat-o pana acum pentru a evita situatiile de acest gen!

Sursa: ce-spun-astrele.ro

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *