Horoscop Luna Nouă în Berbec AZI, 5 aprilie 2019. Scorpionii trăiesc intens, de parcă ar fi ultima zi!…


Horoscop Luna Nouă în Berbec 5 aprilie 2019 Berbec

Vei începe să înțelegi cele mai profunde înțelesuri ale vieții, până aproape de absolut. Te vei debloca la nivel mental și te vei redescoperi pe tine. Mercur și Venus îți vor condimenta relațiile și vor crea noi conexiuni sufletești.

Horoscop Luna Nouă în Berbec 5 aprilie 2019 Taur

Viața ta socială va străluci! Grație lui Venus, vei găsi inspirație și plăcere în conversațiile cu ceilalți, pentru a crea ceva frumos pentru viitor. Când Mercur se mută în semnul tău zodiacal, conflictele și eșecurile în comunicare se soluționează și vei avea parte de relații de dragoste mai intense.

Horoscop Luna Nouă în Berbec 5 aprilie 2019 Gemeni

Vei începe să-ți pui tot felul de întrebări legate de cariera și de imaginea ta publică. Incertitudinile însă nu vor dura mult, iar Luna Nouă în Berbec te va face să poți vedea luminița de la capătul tunelului. Când Venus intră în Casa reputației tale, vei atrage asupra ta laude și succese, așadar talentul și ambiția te vor aduce în punctul culminant pe care ți-l dorești.

Horoscop Luna Nouă în Berbec 5 aprilie 2019 Rac

Venus a intrat deja în Casa aventurilor, oferind multă libertate de expresie în relații, frivolitate chiar. Este un moment optim de interrelaționare, dar și pentru escapade romantice sau cu prietenii. Când Mercur va intra în casa a noua, vei simți cum sistemul tău de valori și opinii se lărgește.

Horoscop Luna Nouă în Berbec 5 aprilie 2019 Leu

Problemele legate de intimitate, profunzimea gândurilor proprii, toate acestea vor conduce la o concluzie la care sperai de mult. De aceea, poți începe să spui ”adio” celui/celei din trecut, și să ai parte de un nou început. Cu Venus în casa a opta, te vei încărca cu energie sexuală intensă. Cauți să trăiești o iubire care să te tenteze, să te facă să explodezi de plăcere!

Horoscop Luna Nouă în Berbec 5 aprilie 2019 Fecioară

Venus se găsește acum în casa a șaptea, casa relațiilor sociale, făcând posibile cooperarea, compromisul, compasiunea. Îți dorești o uniune, da doar dacă se bazază pe respect și dorință reciprocă. Cu Mercur ducându-se în casa a șaptea, vei putea să-ți repari eșecurile de cumunicare și te vei convinge că mergi pe drumul cel bun cu altcineva la braț.

Horoscop Luna Nouă în Berbec 5 aprilie 2019 Balanță

Mercur trece în casa a șasea a sănătății și a muncii, așa că tu te vei trezi dorindu-ți să-ți restabilești prioritățile în viață. Fă tot ce este necesar ca să-ți fie bine și profită de orice moment de repaus alături de jumătatea ta. Venus în casa a șasea te va ajuta să-ți planifici escapade romantice, să te dedici celui drag.

Horoscop Luna Nouă în Berbec 5 aprilie 2019 Scorpion

Cu Venus intrând în casa a cincea a diversiunilor, îți dorești să ai o conexiune ludică cu cei din jur, să redescoperi copilul din tine. Ești pus/ă pe șotii, pe cântat, pe dansat și pe trăit intens, de parcă ar fi ultima zi! Vei fi plin de inspirație, acum că Mercur se mută în casa a cincea, și vei reuși să desfaci toate nodurile care te împiedicau să fii fericit/ă. Vei fi un nou tu, o mai bună versiune a ta.

Horoscop Luna Nouă în Berbec 5 aprilie 2019 Săgetător

Venus se găsește în casa a patra: a căminului și a familiei. Vei simți nevoia să rezolvi conflicte de familie mai vechi, să faci pace cu momentele nefericite din copilăria ta sau cu oamenii care, în mod voit sau nu, ți-au făcut rău. Te vei simți mult mai eliberat știind că ai reușit să faci ceea ce de mult îți doreai, dar nu ai avut poate curajul necesar.

Horoscop Luna Nouă în Berbec 5 aprilie 2019 Capricorn

Venus se duce în casa a treia, cea a comunicării, fapt ce te va ajuta să spui lucrurilor pe nume, să comunici mai eficient și mai ușor. Multe conflicte puse pe seama anxietății se vor rezolva, mai ales cele familiale, frați sau rude. Cu Venus în casa a treia, te vei simți ca un poet, ca un orator, te vei simți liber să spui tot ce gândești, fără frică, și chiar vei găsi cuvintele potrivite.

Horoscop Luna Nouă în Berbec 5 aprilie 2019 Vărsător

Cu Venus intrând în Casa a doua a finațelor și posesiunilor, banii vor zbura către tine cu mare ușurință. Ai chef să cumperi lucruri care te vor face fericit și să te scalzi în lux. Când Mercur se va muta în casa a doua, vei căpăta o ușurință de a gestiona eficient finanțele, așa încât să îți producă altele.

Horoscop Luna Nouă în Berbec 5 aprilie 2019 Pești

Radiezi de frumusețe, sexulatitate, încântare. Ești în faza în care vei aprofunda dragostea la cel mai profund mod. Toți îți vor cerși iubirea, dar tu te ții cam tare. Ai de unde alege, iar astrele lucrează la redescoperirea ta ca ființă, fapt ce te va face să reflectezi la urrmătoarele: ”cum sunt eu cu adevărat?”, ”Cum mi-ar plăcea să fiu perceput de ceilalți?”. Răspunsurile îți vor veni în inimă. Ascultă-le!

Loading...