Horoscop Dragoste pentru Săptămâna 28 Septembrie-4 Octombrie 2020

Horoscop Dragoste pentru Săptămâna 28 Septembrie-4 Octombrie 2020

Săptămâna sta sub influente astrale pozitive, daca știți cum sa mențineți iubirea aprinsa in cuplu. Cei singuri au parte de întâlniri norocoase iar soarta le rezerva surprize plăcute.

Berbec

In cuplu: Viața in doi va fi complicata. Nu faceți nimic pentru a agrava o situație deja tensionată. Practicați toleranța și înțelegerea, iar furtuna sentimentala va trece fără a provoca daune ireparabile.

Singur: Singurătatea te va împovăra iar aventurile de scurtă durată te vor lăsa nesatisfăcut. Cu toate acestea, nu alegeți orice persoana pentru a vă angaja sentimental, cu singurul scop de a nu fi singuri. În curând va avea loc o întâlnire importantă. Așa că ai răbdare!

Loading...

Taur

In cuplu: Pot exista perspective mari în viața ta de cuplu dacă ți-ai propus să cultivi toleranța. În orice caz, niciun element extern nu va perturba pacea și armonia conjugală.

Singur: Viața ta amoroasă se va complica. S-ar putea, de fapt, să fii atras de cineva foarte diferit de tine și despre care știi, a priori, că nu ți se potrivește cu adevărat. Și vei avea multe necazuri si neplăceri, nereușind să lupți împotriva acestei tentații.

Gemeni

In cuplu: Vei insista să-l pui pe cel drag pe un piedestal, în ciuda îndemnurilor familiei de a fi atenți. Va trebui totuși să fii puțin realist pentru a evita dezamăgirea, toti avem defecte iar partenerul nu face exceptie

Singur: Îți va plăcea perioada, ai succes pe plan sentimental și vei fi inconjurat de prieteni. Relatiile romantice vor fi plăcute și viața îți va zâmbi (mai ales dacă apartii celui de-al treilea decan). E o saptamana bună pentru a lua un angajament de durată.

Rac

In cuplu: Atmosfera astrală a perioadei va fi foarte propice pentru o bună înțelegere cu soțul sau partenerul. Veți elabora o mulțime de proiecte comune și veți putea în cele din urmă să abordați subiectele delicate despre care ați ezitat să vorbiți. Timpul petrecut impreuna e minunat in aceasta săptămână.

Singur: S-ar putea să te îndrăgostești de cineva în aceste zile. Vei avea în vedere o singură idee: o relatie adevarata si chiar casatorie. Nu va grabiti cu ideea de casatorie cât mai curând posibil, mai intai cunoasteti temeinic persoana.

Leu

In cuplu: Indiferent cât de mult incerci sa ascunzi nervii, agresivitatea ta va fi evident perceputa de partener, care nu împărtășește ambițiile tale exagerate și nu poate ține pasul cu ritmul tău. Găseste urgent un compromis sau relatia poate întâmpina dificultăți serioase.

Singur: Vei fi la mila furtunilor sentimentale. Apare o iubire la prima vedere, argumente, gelozie … În ciuda controlului pe care veți încerca să-l exercitați asupra emotiilor voastre, nu veți putea să le îndepărtați. Acest lucru este perfect de înțeles, deoarece inima are motivele sale pe care rațiunea nu le cunoaște. Singura modalitate de a limita pagubele ar fi să privim lucrurile cu mult umor.

Fecioara

In cuplu: Viața ta de cuplu nu va avea nimic de invidiat pentru ca in aceasta săptămână urmează urcușuri și coborâșuri succesive. Va fi necesar să aveți relatia solida si trainica ori altfel să vă resemnați la mediocritate. Cu toate acestea, veti rezista incercarilor iar iubirea va triumfa.

Singur: Te vei simți perfect fericit pe cont propriu. În plus, vei afirma cu voce tare că căsătoria nu este pentru tine. Cu toate acestea, persoana pe care o întâlnești în aceasta săptămână îți va aprinde inima atât de puternic încât s-ar putea să te răzgândești!

Balanta

In cuplu: Această conjunctura cerească  in aceasta săptămână va avea ca rezultat o lumină clară a climatului vieții voastre conjugale. Stelele sunt favorabile unei înțelegeri mai bune cu partenerul.. Toate tensiunile vor fi rezolvate, toate neînțelegerile vor fi risipite.

Singur: Chiar dacă ați petrecut mult timp suferind în ultima vreme, acum veți dori să respirați usurat și să vă reparați sufletul. Configurația astrala va împinge să recunoașteți că nu sunteți pe deplin împliniți în dragoste și să căutați stabilitate.

Scorpion

In cuplu: Fluxurile planetare ale perioadei te vor face foarte pretențios în legătură cu partenerul tău. El va fi surprins de reacțiile tale, care vor fi mult mai abrupte și mai pline de viață decât de obicei și se va simți foarte indispus. Încercați să vă controlați comportamentul pentru a evita complicații inutile.

Singur: Vei aștepta cu fermitate prințul din povesti (sau femeia perfectă). În același timp, ai grija caci risti să nu acorzi suficientă atenție cuiva pe care îl întâlnesti în aceasta saptamana. Poate fi chiar persoana potrivita pentru tine.

Săgetător

In cuplu: Viața ta de cuplu nu va fi ușoară. Vei recunoaște că iti e dificil sa oferi o pauză partenerului tau. Vei fi mereu in urma lui, tachinându-l. Nu așa vă puteți bucura de pace și complicitate. Fiti mai înțelegător și mai tolerant.

Singur: Povestirile clandestine vor fi irezistibile pentru voi în aceste zile (din cauza aspectelor astrale ciudate). Dar pot apărea probleme grave dacă nu sunteți atent. E bine sa va asumati  consecințele acțiunilor voastre.

Capricorn

In cuplu: Săptămâna aduce un aer nou, plin de prospețime in cuplu. Fiți gata să profitați de orice ocazie pentru a oferi puțin elan cuplului si pentru a petrece momente grozave cu persoana iubita.. Una peste alta, de fapt, veti scăpa de reproșuri si de mici sâcâieli.

Singur: Planul vietii sentimentale fi destul de bine influențat. Dar comportamentul tău va fi capricios, nu vei ști foarte bine ce iti dorești și aceasta atitudine iti va reduce șansele.

Vărsător

In cuplu: O veste fericita va aparea în viața ta de cuplu. Sunteti mandru, dar este adevărat că ați făcut enorm pentru a face posibil acest eveniment. Felicitări! Savurați-vă fericirea. Cu toate acestea, continuați să lucrați pentru a vă consolida avantajele dobândite.

Singur: Este o perioadă deosebit de favorabilă pentru cei singuri. Venus le aspecteaza minunat viața sentimentala si  îi va ajuta să știe exact ce vor și să miște cerul și pământul pentru a obține persoana visata.

Pești

In cuplu: Aspectele planetare ale perioadei vor întreține cu greu armonia conjugală. Vei simți că aspirațiile tale diferă complet de cele ale partenerului tău. Și vă va fi greu să găsiți un punct comun.

Singur: Va fi timpul sa construiti castele in Spania. Mulți dintre voi vor fi atrași de cineva care îi respinge. Mai rău: unii se vor îndrăgosti de cineva cu totul inaccesibil iar suferința e aproape.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *