Finul lui Mihai Constantinescu, dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului! Ce spune Keo


Keo, finul celebrului artist Mihai Constantinescu, a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a interpretului. Tânărul compozitor a declarat pentru spynews.ro că a stat de vorbă cu Simona Secrier, soția lui Constantinescu, în cursul zilei de azi și a dezvăluit că este neliniștită de veștile mai mult sau mai puțin adevărate care circulă despre interpretul aflat în impas.

Keo, finul lui Mihai Constantinescu, a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului

Keo a afirmat că starea lui Mihai Constantinescu este stabilă. Reamintim că artistul, în vârstă de 73 de ani, se află în stare gravă la Spitalul Floreasca din București, după ce în dimineața zilei de luni, 13 mai, în jurul orei 5:00 a început calvarul pentru el și familia lui, făcând, până acum, trei stopuri cardio-respiratorii. După ce Keo a confirmat faptul că celebrul interpret se afă în stare gravă, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire, a subliniat că familia solistului ar dori ca lumea să se liniștească și ”să nu mai abereze”.

„Noi am fost împreună de Paşte. Părinţii ei au vorbit cu el chiar cu o seară înainte să se întâmple evenimentul recent. Era bine, era ok. Avea mai multe probleme pe care el a încercat să le ţjnă ascunse pentru că era un tip discret pentru că el voia ca publicul să primeasc doar muzică din partea sa. Era slăbit, dar Mihai are o putere extraordinară şi o dorinţă de a trăi şi de a învinge boala şi este un luptător. Astăzi am vorbit cu Simona. Au fost date foarte multe fake news-uri care o neliniştesc pe Simona. Mihai a avut acel stop-cardio respirator în acea dimineaţă

„Nu s-au mai întâmplat alte stopuri şi nici moarte cerebrală. Toate informaţiile au fost false”
Au trecut 10 minute până a venit salvarea. El este într-o stare stabilă. Nu s-au mai întâmplat alte stopuri şi nici moarte cerebrală. Toate informaţiile au fost false. El este stabilizat, într-adevăr, situaţia este gravă, pentru că a stat cu creierul neoxigenat câteva minute, dar rugămintea familiei este ca lumea să se liniştească un pic şi să nu mai abereze. Trebuie să gândim pozitiv”, a declarat Keo pentru sursa menționată.

Loading...