Familia intră în adăpost şi îl adoptă pe cel mai bătrân câine – Într-o zi îi face să înţeleagă că i-a sosit timpul


Când vine vorba de adopţia unui patruped, privirile viitorilor stăpâni se îndreaptă întotdeauna către căţeluşi.

Toată lumea îşi doreşte pui pentru că sunt mici şi adorabili. Dar căţeii sunt, de asemenea, plini de energie, ceea ce poate duce la distrugerea unor obiecte din locuinţă şi la alte mici neplăceri lăsate prin diferite locuri.

Ştiaţi că animalele bătrâne sunt adesea ignorate şi rămân neadoptate în adăposturi? Din acest motiv multe dintre acestea ajung să fie eutanasiate în cazul în care adăposturile se supra-aglomerează.

Loading...

Familia din cazul de faţă ştia exact cu ce se confruntă animalele bătrâne din adăposturi şi mai ştia că îşi dorea nespus de mult să-i ofere o viaţă minunată unui câine senior.

Melissa Davis şi fiica ei, Raven, au intrat într-un adăpost BARC din Baltimore, Maryland, cu singurul scop de a adopta un câine în vârstă.

Aici au întâlnit-o pe Kaylee, o femelă American Staffordshire Terrier de 11 ani, care a fost adusă la adăpost şi abandonată de către foştii săi proprietari când aceştia nu şi-au mai putut permite să o îngrijească.

„Nimeni nu-şi doreste un câine bătrân. Oamenii cred că puii sunt mai energici. Nu vreau ca ei să moară într-un adăpost”, a declarat Raven, fiica Melissei, pentru publicaţia Baltimore Sun.

În ciuda unei insuficienţe renale, a rupturii de ligament încrucişat anterior şi a carcinomului tiroidian de care suferea Kaylee, această familie a decis să o adopte şi să-i facă ultimele zile cât mai senine.

În paralel cu crearea unei pagini pe Facebook pentru a documenta lista cu ultimele dorinţe a lui Kaylee, familia s-a înscris în campania „Holiday Wishes” a Fundaţiei Petco unde a câştigat premiul de 10.000 de dolari pe care l-au oferit celor de la adăpostul BARCS.

Melissa şi Raven au fost încântate că pot astfel să-i răsplătească pe cei care au avut grijă de Kaylee atunci când foştii ei proprietari au abandonat-o.

Familia a intrat în economiile şi banii de concediu pentru a se asigura că va putea avea grijă de starea de sănătate precară a lui Kaylee. Copiii Melissei chiar s-au oferit să renunţe la o excursie la Disneyland dacă în acest fel i-ar putea fi mai bine lui Kaylee.

„Îi place să poarte costume şi este foarte vocală. E o căţeluşă foarte amuzantă”, a declarat Raven pentru Baltimore Sun. „Odată chiar a încercat să alerge după veveriţe. A fost un moment foarte distractiv.”

Din păcate, la câteva luni după ce a fost adoptată, Kaylee a închis ochii pentru totdeauna. Dar nu înainte de a bifa o mulţime de lucruri de pe lista cu ultimele dorinţe.

Kaylee a cântat cântece cu prietenii ei, a participat la un bufet cu brânzeturi, a mâncat un puppachino (un desert special pentru câini), iar cireaşa de pe tort a fost o prăjitură brownie asezonată cu şuncă.

„Plângeam în timp ce o filmam şi am plâns apoi când am vizionat filmuleţul. Dispariţia ei a lăsat o gaură uriaşă în inima mea.”

Melissa a împărtăşit pe Facebook un videoclip inedit despre aventurile lui Kaylee :

Pierderea unui animal de companie vă va lăsa cu o durere care nu se vindecă niciodată pe deplin, dar prietenia pe care aţi format-o şi aţi împărtăşit-o vă va lăsa mereu cu o amintire pe care nimeni nu o va putea şterge vreodată.

Dacă sunteţi de acord cu această afirmaţie, distribuiţi articolul cu toţi prietenii şi familia dvs. pe Facebook.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *