EMOŢIONANT! Un câine plânge în hohote, după ce stăpânii l-au abandonat


Imagini cu un câine abandonat la un adăpost pentru animale te lasă pur şi simplu fără cuvinte. Dacă cineva se mai îndoia că animalele nu au sentimente, că „nu ştiu ele”, ei bine iată dovada. Lacrimi şi scâncete care îţi rup sufletul.

Odată ce luăm decizia de a creşte un animal de companie, trebuie să ne asumăm întreaga responsabilitate. Din păcate, însă, devotamentul şi iubirea pe care aceste suflete ni le oferă nu sunt întotdeauna recompensate pe măsură.

Prinşi în vâltoarea vieții de zi cu zi, îi ignorăm, petrec foarte multe ore singuri, ajungând în punctul în care ne dăm seama că am greşit când ne-am asumat responsibilitatea pentru viaţa unui suflet nevinovat, care are nevoie de atenţie şi afecţiune.

Acesta este şi cazul lui AJ, care a fost abandonat de stăpânul său într-un adăpost pentru animale. Bietul animal habar nu avut de ce, dintr-o dată, a trebuit să se mute din căsuţa lui şi să trăiască fără cel pe care îl iubea necondiţionat. Iar efectul acestui abandon a venit imediat. Extrem de stresat de ce se întâmplă în jurul lui şi speriat, câinele plânge, tremură şi scânceşte încontinuu.

Un câine din statul american California a sensibilIzat milioane de oameni din întreaga lume. El a fost filmat cum plânge în hohote, după ce stăpânii l-au abandonat la un adăpost pentru animale.

Suferința și lacrimile patrupedului au stârnit compasiunea angajaților de la centrul în care a fost lăsat.

Ei au plasat videoclipul pe internet, iar în scurt timp adevenit viral pe rețelele de socializare.

Filmulețul l-a ajutat pe cățel să-și găsească un nou stăpân.

 

Loading...