Culoarea unghiilor tale dezvăluie secretele personalității tale

Toate femeile își doresc să aibă o manichiură îngrijită pentru că unghiile impecabile reflectă și anumite trăsături ale personalității lor. chiar dacă pare un lucru banal și neînsemnat, culoarea pe care o folosesc femeile cel mai des în realizarea manichiurii lor dezvăluie foarte multe lucruri despre personalitatea lor.

Află ce spune culoarea unghiilor tale despre tine. Toate femeile cochete trebuie să știe aceste lucruri!

1. Nuanțele perlate: Nuanțele în culori neutre se potrivesc pentru orice ocazie și îți vor da un look elegant și atrăgător, dar și îngrijit. Dacă optezi cel mai des pentru aceste culori, înseamnă că ești o femeie de carieră, atentă la detalii și ții foarte mult la modul în care arăți.

2. Lacurile transparente de unghii: Ești o persoană căreia nu-i place să iasă în evidență, dar totodată te îngrijești de modul în care arăți. Femeile care folosesc frecvent lacul de unghii sunt persoane organizate, ambițioase și eficiente, dar și extrem de ocupate.

3. Nuanțele de roșu: Dacă culoarea ta preferată este roșul, înseamnă că ești o persoană sigură pe ea. Cel mai des, aceste persoane sunt lideri de succes. Roșul atrage mereu atenția celor din jur și transmite pasiune și atracție, dar și încredere și curaj. Femeile car poartă această culoare în mod frecvent sunt persoane cărora le place să provoace și persoane care nu se tem să preia inițiativa.

4. Culorile stridente cu efecte: Dacă preferi aceste nuanțe, înseamnă că ești o femeie atentă la aspectul fizic, o femeie care își face timp de fiecare dată pentru a ajunge la salonul de înfrumusețare și care este mereu în tendințe. Totodată, ești o persoană deschisă, care vrea să facă lucruri noi, deci o persoană curajoasă.

5. Nunele neon: Femeile care preferă astfel de nuanțe sunt persoane spontane și creative, care nu se potrivesc într-un mediu office sau conservator. Aceste femei au un simț artistic dezvoltat și un spirit rebel și mereu tânăr.

6. Nuanțele de negru sau închise la culoare: În general, aceste nuanțe sunt greu de ignorat și nimeni nu le poate trece cu vederea. Aceste culori transmit impunere, de aceea, persoanele care le poartă sunt dominatoare și provocatoare.

Lasă-ne un comentariu!

Lasă un răspuns

x

Check Also

10 calități ale femeilor înțelepte, iubite și respectate de bărbați

O femeie înțeleaptă este o femeie bună, răbdătoare, ascultătoare: iată un concept foarte comod pentru ...