Citește în fiecare zi de miercuri, Rugăciunea pentru iertarea păcatelor!

Loading...

Potrivit Sfinților Părinți, este bine ca în fiecare zi din săptămână, sau, mai bine zis, în fiecare moment al zilei să spunem câte o rugăciune, chiar și în gând, pentru ca Bunul Dumnezeu să ne fie alături…

Sfânta zi de miercuri este ziua perfectă pentru rugăciunile de iertare a păcatelor. Mai jos aveți o rugăciune puternică ce vă ajută să vă fie iertate păcatele!

Se citește de 3 ori pe zi!

Primește, Doamne, această mică rugăciune, și umila mea voință, că mă întristez pentru că Te-am întristat, și mă amărăsc pentru că Te-am supărat fără de număr.

La Tine, Prea Bunule Mântuitor, am toată speranța, și cred că Tu, care din iubire de oameni ai primit să fii vândut pentru noi, Te vei îndura și de mine acum, ca să mă mântuiești de chinurile cele de veci, și să mă învrednicești Împărăției Tale.

Nu Te depărta de la mine Doamne, și ajută-mi, ca în toate să fac voia Ta, și să nu Te mai răstignesc în toate zilele cu faptele mele cele păcătoase, nici să Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum făceau iudeii cei necredincioși în timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea păcătoasă să-Ți spăl picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru ca să mă învrednicesc a auzi și eu din Gura Ta cea dulce: Iertate să-ți fie păcatele!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Rugăciunea de Vineri. Dacă vrei să îți meargă bine toată ziua, ar fi bine să rostești cu credință această rugăciune

Rugaciune de vineri. Ce trebuie sa spui ca sa iti mearga bine toata ziua Iata ...