Citește azi Rugăciunea cea plină de har a Sfântului Iacob pentru mântuire, pace și liniște sufletească

Loading...

Pentru a avea liniște, bucurie și pace în viața și în case și pentru a ni se îndeplini dorințele, Sfinții Părinți ne îndeamnă să rostim rugăciunea de mai jos, plină de har.

Este Rugăciunea Sfântului Iacob Mărturisitorul, cea plină de har!

” Sfinte Ierarh Iacob, rogă-te lui Dumnezeu pentru noi,

Primind în suflet luminarea Stăpânului tău, Sfinte Iacob, înşelă­ciunea cea întunecoasă a lumii ai părăsit-o şi ai dobândit mă­rirea cea mai presus de lume. Din frageda ta tinereţe te-ai făcut vas încăpător al harurilor Duhului şi cetăţean şi moşteni­tor al Sionului celui de sus, Sfinte Fe­ricite Iacob.

De adâncul greşelilor fiind înconjurat, chem adâncul cel de nepătruns al milostivirii Tale: din stricăciune, Dumnezeule, scoate-mă.

Ai milă de mine, Doamne, ai milă când mă vei judeca şi să nu mă osândeşti în foc şi nici cu mânia Ta să mă mustri; te roagă Fecioara, care Te-a purtat în pântece pe Tine, Hristoase, mulţimea îngerilor şi Străluci­tul Ierarh Iacob.

Ajută-mă Doamne și dă-mi puterea, pacea și liniștea de care am nevoie și primește această rugăciune plină de har, pentru mântuirea mea. Acum și pururea, și-n vecii vecilor,

Amin!”

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Rugăciunea de miercuri a sfântului Antim Ivireanul are putere imensă!

Nimic nu are putere mai mare în momentele grele ca rugăciunea înălțată Domnului, cu sufletul ...