Citește azi Rugăciunea cea plină de har a Sfântului Iacob pentru mântuire, pace și liniște sufletească

Loading...

Pentru a avea liniște, bucurie și pace în viața și în case și pentru a ni se îndeplini dorințele, Sfinții Părinți ne îndeamnă să rostim rugăciunea de mai jos, plină de har.

Este Rugăciunea Sfântului Iacob Mărturisitorul, cea plină de har!

” Sfinte Ierarh Iacob, rogă-te lui Dumnezeu pentru noi,

Primind în suflet luminarea Stăpânului tău, Sfinte Iacob, înşelă­ciunea cea întunecoasă a lumii ai părăsit-o şi ai dobândit mă­rirea cea mai presus de lume. Din frageda ta tinereţe te-ai făcut vas încăpător al harurilor Duhului şi cetăţean şi moşteni­tor al Sionului celui de sus, Sfinte Fe­ricite Iacob.

De adâncul greşelilor fiind înconjurat, chem adâncul cel de nepătruns al milostivirii Tale: din stricăciune, Dumnezeule, scoate-mă.

Ai milă de mine, Doamne, ai milă când mă vei judeca şi să nu mă osândeşti în foc şi nici cu mânia Ta să mă mustri; te roagă Fecioara, care Te-a purtat în pântece pe Tine, Hristoase, mulţimea îngerilor şi Străluci­tul Ierarh Iacob.

Ajută-mă Doamne și dă-mi puterea, pacea și liniștea de care am nevoie și primește această rugăciune plină de har, pentru mântuirea mea. Acum și pururea, și-n vecii vecilor,

Amin!”

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Rugăciunea de Vineri. Dacă vrei să îți meargă bine toată ziua, ar fi bine să rostești cu credință această rugăciune

Rugaciune de vineri. Ce trebuie sa spui ca sa iti mearga bine toata ziua Iata ...