Cea mai puternică rugăciune a unui părinte pentru copilul plecat în străinătate


Nu exista durere mai mare pentru parinti precum cea a despartirii de copiii lor. Cand cei mici devin mari si isi iau viata in propriile maini, parinti se intristeaza, mai ales ca multi dintre tineri cauta un loc mai bun in strainatate, departe de casa parinteasca in care au crescut.

Rugaciunea parintilor pentru copiii plecati afara
„Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce esti Calea, Adevarul si Viata, si ai calatorit impreuna cu cei doi ucenici care mergeau la Emaus, Insuti, Stapane, calatoreste si cu copilul acesta, binecuvantand calatoria sa. Trimite-i inger pazitor ca oarecand lui Tobie, ca sa-i fie povatuitor si sa-l pazeasca nevatamat de toata intamplarea cea rea, pentru ca sa se intoarca cu pace, sanatos trupeste si sufleteste.

Tu, Cel ce niciodata nu Te desparti de robii Tai, nu Te desparti nici de copilul acesta (numele). Tu, Care ai zis: Eu sunt cu voi pana la sfarsitul veacurilor”, fii cu acest copil pana la ultima lui suflare.

Loading...

Ajuta-l sa nu cada in ispita vrajmasului si sa se intoarca din drumul sau simtind ajutorul Tau si cunoscand harul Tau, ca sa laude si sa slaveasca Numele Tau cel Sfant. Amin.”

Sursa rugaciunii: ganduridinierusalim.com

Rugăciunea celor care nu pot avea copii. Face minuni pentru cuplurile care cred în acest sfânt

Dintr-un motiv sau atul, unele persoane nu pot avea copii și ajung să se deznădăjduiască din pricina acestui lucru.

După ani de așteptări, atunci când totul pare în zadar, unele cupluri ajung să aibă un copil pe care și l-au dorit foarte mult. Unii recunosc faptul că s-au rugat foarte mult pentru această minune din viața lor. Iată rugăciunea pe care o poți spune în cazul în care nu poți avea copii. Împreună cu partenerul o puteți rosti zilnic. Este o rugăciune puternică, pe care nu trebuie să o omiți în încercarea de a avea un bebeluș.

Sfântul Efrem este cel la care multe cupluri se roagă pentru o minune în viața lor. Rugăciunea se spune în orice moment de impas în cuplu, de ambii parteneri. Alături de post și de multă credință, rugăciunea face minuni.

„O, Sfinte Efrem, grabnic ajutătorule al celor ce se roagă ţie, primind puţina noastră rugăciune, vino în ajutorul nostru. Întristată este inima noastră că nu ne-am învrednicit a aduce pe lume copii. Mare este darul naşterii de prunci şi mult se bucură părinţii de copiii lor! Dar, din pricina păcatelor noastre, noi suntem lipsiţi de această bucurie.

Ştim că multe femei care erau apăsate de felurite boli, şi cărora doctorii le spuseseră că pântecele lor va rămâne neroditor, s-au rugat ţie şi au primit ceea ce ceruseră. Cine poate spune veselia lor, când au văzut pruncii veniţi pe lume, după rugăciuni fără număr? Sau cine poate spune veselia bărbaţilor care, deşi aflaseră de la doctori că nu vor putea avea copii, au crezut mai mult în ajutorul tău, decât în ştiinţa acelora?

Şi noi credem că ne poţi ajuta, chiar dacă răbdarea nostră s-a împuţinat şi credinţa noastră este puţină. „Dă-le lor pântece sterp şi sâni fără lapte”, le-a blestemat proorocul Osea pe femeile israeliţilor care au părăsit legea lui Dumnezeu. Ocroteşte-ne, sfinte, să nu cadă şi peste noi pedeapsa dumnezeiască, ci, ştiindu-ne păcatele, învaţă-ne să ne pocăim sufletele prin pocăinţă.

Roagă-te pentru noi, Sfinte Efrem, ca îndreptându-ne viaţa, să primim şi bucuria de a avea copii. Şi dacă îi vom avea, să îi creştem în dreapta credinţă, fiindu-le pildă de vieţuire creştinească. Iar dacă, din pricini neştiute de noi, Dumnezeu ne va lăsa lipsiţi de acest dar, roagă-te să mergem pe calea rugăciunii, pe calea cea îngustă care duce în Împărăţia Cerurilor.

Întăreşte-ne Sfinte Efrem, ca în viaţă să nu căutăm voia noastră, ci voia dumnezeiască şi în tot locul să-I aducem laudă lui Dumnezeu Celui iubitor de oameni, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *