Ce mesaje au scris Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu pe coroanele depuse la căpătâiul lui Răzvan Ciobanu


Răzvan Ciobanu va fi condus astăzi, joi, 2 mai 2019, pe ultimul drum și va fi înmormântat la Cimitirul Progresul din Capitală. Familia și prietenii, dar și cei care îi apreciau munca, au adus câte un omagiu creatorului de modă.

Cătălin Boteazatu și Raluca Bădulescu au scris câte un mesaj emoționant pe coroanele de flori.

„Nu te voi uita niciodată„, a scris Cătălin Botezatu pe coroana de flori pe care i-a adus-o ca omagiu colegului său de breaslă, Răzvan Ciobanu. „Vei rămâne în amintirea noastră„, este mesajul scris pe coroana adusă de Raluca Bădulescu, soțul ei, Florin, dar și fostul soț, Vali pungă.

Loading...

Cauza oficială a morții lui Răzvan Ciobanu

Medicii legiști au constatat că designerul a suferit o anemie acută, ca urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală.

“ Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Serviciului Rutier al Poliției Municipiului Constanța efectuează cercetări privind împrejurările în care a decedat numitul Ciobanu Răzvan în noaptea de 28-29 aprilie 2019.

Ancheta vizează circumstanțele producerii accidentului auto în care a fost implicată victima.

Din investigații a rezultat că autovehiculul condus de numitul Ciobanu Răzvan a părăsit partea carosabilă în zona localității Săcele din județul Constanța, a rulat aproximativ 850 de metri și apoi s-a răsturnat din cauza denivelărilor.

Conducătorul auto era singur în autovehicul și nu purta centură de siguranță, aspecte constatate cu ocazia cercetării la fața locului de către experți. În cauză urmează a fi dispusă efectuarea unei expertize tehnice auto, care va stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului.

În ceea ce privește poziția în care a fost găsită victima, precizăm că aceasta a fost proiectată în afara autovehiculului și găsită în proximitatea acestuia, orientată cu fața în jos. Specialiștii SMURD sosiți la fața locului în urma apelului 112 au fost cei care au procedat la modificarea poziției victimei, în vederea aplicării procedurilor specifice.

Ulterior finalizării activității de cercetare a locului faptei și plecării organelor de poliție, în zona respectivă au fost lăsate componente auto irelevante pentru anchetă, împrăștiate pe o suprafață mare de teren, fiind posibil ca acestea să fie găsite de trecători”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *