Ce emoție! Un câine PLÂNGE cu suspine și lacrimi de recunoștință după ce o femeie i-a salvat puii (VIDEO)


Se pare că oamenii nu sunt singurii care lăcrimează atunci când ceva sau cineva îi impresionează. Acest caine a început să plângă, după ce puii ei au fost salvați, în modul în care numai  o mamă ușurată o poate face.

Atât cățelușii, cât și mama lor, au fost aruncați pe un teren viran, lângă o pădure, unde au fost găsiți de o femeie care trecea din absolută întâmplare prin apropiere și a auzit scâncetele cățelușilor.

Mama cățelușilor lor era foarte slăbită, femeia i-a dat de mâncare ce avea prin sacoșă, apoi și-a chemat o prietenă să vină cu o mașină și a dus-o acasă. Câinele a prins ceva puteri, după care a putut să-și alpăteze puii. În timp ce cățelușii hămesiți mâncau, câinele a început să plângă, din recunoștință pentru gestul femeii.

Loading...

Evident, există întotdeauna cineva care să strice un moment frumos, dar care ne oferă o altă posibilitate a subiectului. “Câinii nu pot plânge. Este o afecțiune numită epifora. Oamenii proști întotdeauna încearcă să umanizeze fiecare creatură de pe planetă”, comentează un internaut.

Un alt utilizator de YouTube adaugă: “În cazul în care câinelui i se scurge lichid din ochi, poate părea că plânge. Cu toate acestea, este important pentru proprietarii de animale de companie să știe că patrupezii nu pot plânge în modul în care o fac oamenii. Dacă ochii unui câine lasă lichid, ceva e în neregulă cu animalul respectiv, nu pentru că animalul ar fi copleșit de emoție “.

Tu ce crezi?

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *