Care este casa în care ai vrea să trăiești? Fă testul și află ce spune despre tine!


 

– Alege casa în care ai vrea să trăiești și află ce latură a personalității tale dezvăluie acest test. Casa cu care te identifici poate spune despre tine cât ești de sociabilă, ce te face fericită și cât de importantă este familia pentru tine.

 

Casa cu numărul 1

– Dacă ai ales casa tradițională de la țară, siguranța și liniștea sunt foarte importante pentru tine. Ești o persoană mai retrasă, ești creativă și originală și îi surprinzi adesea pe cei din jur cu ideile tale ieșite din comun.

– Viața patriarhală, lipsită de agitația urbană și de grijile financiare, ți s-ar potrivit de minune. Îți place să fii independentă, să nu depinzi de alții și nici alții de tine. Chiar dacă ai copii, încerci să îi educi în spiritul tău, să fie puternici, să se bazeze pe forțele proprii și să se descurce singuri.

– Pe de altă parte, ești și o fire curioasă, care simte nevoia să se implice în activități inedite și să cerceteze lucruri noi. Cu toate acestea, casa de la țară la care visezi înseamnă singurătate și limitare. E bine să deschizi ușa larg și să explorezi lumea!

 

Casa cu numărul 2

– Vila ultramodernă cu piscină este, poate, visul multora dintre noi, dar nu se potrivește oricui. Dacă te vezi locuind într-o asemenea casă, ai o fire complexă, greu de înțeles și faci tot posibiul să îți ascunzi slăbiciunile.

– Îți place să pozezi în femeia puternică, ești interesată de carieră și de bani, dar niciodată nu îți este de ajuns ceea ce câștigi. În realitate, oricât de multe lucruri frumoase ai avea, știi că acestea nu te fac fericită.

– Există o contradicție între cine ești tu cu adevărat și cine ai vrea să fii în ochii lumii. Iar discrepanța aceasta te face să fii rigidă în relațiile cu ceilalți.

 

Casa cu numărul 3

– Ai o fire deschisă și veselă, ești optimistă și știi că poți realiza multe în viață dacă te simți iubită și dacă ai alături de tine pe cineva care să te susțină.

– Dacă ai ales vila de la marginea orașului, cu o curte generoasă pentru copii și animale, este evident că familia reprezintă totul pentru tine. Tot ceea ce faci, faci pentru cei dragi și mai ales pentru copii.

– Ești organizată, îți faci planuri mereu în avans și de obicei reușești să realizezi tot ce îți propui. Mai greu este când te confrunți cu voința altor persoane, cu evenimente imprevizibile și cu riscuri, pentru că aștepți mereu să fi ajutată. Când apar obstacole în viața ta, numai tu le poți depăși!

 

Casa cu numărul 4

– Dacă ai ales cabana modernă de la munte, ești o persoană introvertită, care are mare nevoie de liniște și de singurătate din când în când. Simți nevoia să te refugiezi într-un spațiu confortabil, departe de grijile și agitația lumii.

– Visezi uneori să poți lăsa totul în urmă, cel puțin pentru câteva zile, și să scapi de responsabilități, de pretențiile copiilor și de gălăgia familiei. Ai vrea să ai o casă într-un cadru natural feeric, să te trezești dimineața și să admiri peisajul montan și să te delectezi cu armonia unor locuri departe de aglomerație și de trafic.

– Dar știi că aceasta nu este decât o soluție temporară la problemele tale. Poți fi fericită câteva clipe într-o casă izolată, dar a doua zi vei avea nevoie de dragostea soțului și a copiilor tăi.

Loading...