Căpitanul de vas observă pe cineva aruncând o pisică de pe pod – Imediat lasă totul pentru a o salva


Când iubeşti atât de mult viaţa şi ai ocazia să salvezi o vietate aflată într-o situaţie fără ieşire, bucuria de la final este fără margini.

Jordan Smith lucrează pe postul de căpitan de navă la compania „Let’s Fish Destin Charter” din Destin, Florida şi a avut şansa minunată să câştige o bună prietenă datorită vigilenţei sale şi dorinţei de a acţiona la primul instinct.

În timpul ieşirilor sale la pescuit, Smith trece de obicei pe lângă Podul Marla. Din experienţa lui de căpitan, Smith a văzut mulţi oameni aruncând tot felul de lucruri de pe acel pod, dar de obicei este doar gunoi.

Drept urmare, când Smith a văzut un om aruncând ceva de pe pod în luna iunie 2017, iniţial nu a fost deloc surprins.

„Am văzut ceva cu colţul ochiului”, a spus Smith într-un interviu acordat NWF Daily News. „Pe pod era ceva mişcare. Imediat am auzit zgomotul produs de căderea unui obiect în apă! Am bănuit că acea persoană tocmai a aruncat nişte gunoaie.”

Dar când „acel obiect” a ajuns mai aproape de Smith, el şi-a dat seama că nu era gunoi – ci o pisică cu ochii mari portocalii. Pisica îl privea disperată şi părea să spună „Salvează-mă”.

Bărbatul a luat imediat o plasă de pescuit şi a scos pisica speriată din apă. Cu pisica agitându-se în braţele sale, Smith s-a îndreptat rapid spre ţărm. Era atât de concentrat pe pisică, încât a lovit pontonul de două ori. Din fericire, barca lui este destul de robustă!

Smith a dus pisica la HarborWalk, o zonă de pe faleză cu magazine şi restaurante. Acolo a lăsat-o în magazinul prietenei sale, Nicole Manard şi a rugat-o să aibă grijă de biata felină până ce el ieşea din tură. Tânăra a fost de acord – îşi dorea să ajute pisica la fel de mult ca şi Smith.

După ce Smith a terminat croaziera, a luat pisica şi a dus-o la medicul veterinar, să se asigure că este bine şi nu are nevoie de îngrijiri.

Odată ce a aflat că pisica era foarte speriată, dar sănătoasă, Smith a decis să o adopte. I-a pus numele Miracle (Miracol).

Smith a postat pe Facebook o fotografie cu pisica imediat după momentul salvării.

Poza a devenit rapid virală şi a fost distribuită de peste 11.000 de ori. Mulţi oameni au fost impresionaţi de poveste şi i-au trimis lui Smith alimente, jucării şi donaţii.

Smith a fost copleşit de toată atenţia pe care a primit-o în urma salvării acestei biete pisici. El a declarat pentru NWF Daily News:

„Cu siguranţă a fost o experienţă deosebită. Totuşi, nu m-am aşteptat să primesc atâta atenţie pentru ceva care mi se pare un lucru normal.”

Miracle nici nu-şi dă seama că a devenit atât de cunoscută pe internet. Tot ce ştie micuţa felină este că şi-a găsit un stăpân inimos şi un loc minunat căruia poate să-i spună „casă”!

Din momentul în care Smith a adoptat-o, Miracle a crescut şi se simte din ce în ce mai bine în casa lui Smith. Lui Miracle îi place să-şi petreacă serile în braţele salvatorului său şi a devenit foarte bună prietenă cu celălalt animal adoptat de Smith, câinele Aspen – un metis Husky cu Ciobănesc German.

Poliţiştii încearcă încă să identifice persoana care a aruncat-o pe Miracle de pe pod, dar, din nefericire, nu este deloc uşor. S-ar putea să nu aflăm niciodată cine este omul fără inimă care a decis să scape de acest biet animal. Oricum, un lucru este cert: acum ea se află pe mâini bune. Este minunat să ştim că Smith şi Miracle s-au găsit unul pe celălalt!

Distribuiţi articolul cu prietenii şi familia pe Facebook pentru a-i aduce un omagiu acestui om minunat!

 

Loading...