Când simți că ai parte de ghinion si supărări, rosteste aceasta Rugaciune pentru ajutor.

Când simți că ai parte de ghinion si supărări, rosteste aceasta Rugaciune pentru ajutor.

Tot ce ai de făcut este să rostești o rugăciune către Sfântul Mare Mucenic Efrem, cel care este capabil să te ajute și să îti facă viața mai ușoară.

„Sfinte Mare Mucenice Efrem, ascultă rugăciunea mea, a păcătosului, şi vino în ajutorul meu. Am aflat de darurile pe care le-ai primit de la Dumnezeu.

Şi, văzând cum atâta mulţime de oameni a fost ajutată de tine, îndrăznesc să nădăjduiesc şi eu, ştiind că nu vei trece cu vederea cererea mea. De nenumărate ori te-ai arătat în vise, spunând celor credincioşi că vor primi cele cerute în rugăciune.

Loading...

Eu nu sunt vrednic de o astfel de mângâiere, pentru că păcatele mele sunt multe şi credinţa mea este puţină, dar cred că iubirea ta covârşeşte răutăţile mele şi nădăjduiesc, prin mijlocirea ta, să pun început bun.

Roagă-te lui Dumnezeu pentru mine, Sfinte, să caut cele de folos.

Cere-I lui Dumnezeu să îmi sporească credinţa, să-mi înmoaie inima cea învârtoşată, să îmi dăruiască smerenie si răbdare.

Sfinte Efrem, învaţă-mă să mă rog, să nădăjduiesc, să cred, să iubesc, să rabd şi să iert.

Învaţă-mă, sfinte, să trăiesc nu după voia mea, ci după voia dumnezeiască. Alungă de la mine toate relele. Domnul bate la uşa inimii mele şi vreau să Îi deschid. Ajută-mă, sfinte, că sunt neputincios!

Roagă-te pentru părintele meu duhovnicesc şi pentru toate rudeniile mele.

Roagă-te, sfinte, pentru robii lui Dumnezeu (numele), pentru toţi cei care mi-au cerut să mă rog pentru dânşii, pentru toţi cei care se roagă ori se ostenesc pentru mine, pentru toţi cei care mi-au făcut vreun bine ori vreodată m-au ajutat, ştiuţi şi neştiuţi.

Înmulţeşte rugăciunile pe care le faci pentru noi, Sfinte, ca şi noi să cădem la rugăciune, mulţumindu-ţi din prea plinul inimii. Ca împreună cu tine să Îl slăvim pe Dumnezeul cel în Treime lăudat, în vecii vecilor. Amin”

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns