ASTROLOGIE SPECIALĂ: Lună Nouă 1 Aprilie 2022

ASTROLOGIE SPECIALĂ: Lună Nouă 1 Aprilie 2022

Luna Nouă în Berbec de pe 1 aprilie 2022 se aliniază cu planetă Mercur și Chiron. Astfel, sensul spiritual al acestui eveniment astrologic este legat de împărtășirea unor amintiri dureroase și experiențe din trecut  pentru că acestea să poată  fi vindecate.

Pentru că nu putem ignoră contextul politic actual, dorim încă de la început să punctăm că Luna nouă din 1 Aprilie se va situa în plin centru al hărții astrologice a Ucrainei. Ce înseamnă asta? Lumea  va fi mai conștientă de durerea și suferința îngrozitoare experimentate de acest popor. Guvernul, și în special președintele Zelensky, vor fi în centrul atenției și sub o mare presiune. În săptămânile următoare vor fi necesare întâlniri și decizii importante cu privire la viitorul țării iar luna în creștere ar putea facilita o clarificare a lucrurilor.

Un VIDEO ce-ti schimba starea de spirit! Urmareste clipul pana la capat si lasa un comentariu pe youtube!

Luna Nouă aprilie 2022: Astrologie

Luna nouă va avea loc vineri, 1 aprilie 2022, la ora 12 în semnul Berbec, poziționându-se perfect între planeta Mercur și asteroidul Chiron. Luna nouă oferă acum o explozie de întinerire și revigorare. Dar aduce și echilibru emoțional, nu irațional și nici prea rece sau prea analitic.

Prin urmare, este un moment excelent pentru un nou început, pentru  a întoarce pagina sau a începe un nou proiect. De asemenea, putem acum contesta vechile obiceiuri, comportamente și convingeri și putem căuta modalități noi și inventive de a merge mai departe.

Aspecte de Lună Nouă 1 aprilie 2022

Luna Nouă în conjuncție cu Mercur (1°46′)  ne pune în valoare gândirea și comunicarea, precum și călătoriile pe distanțe scurte. Ne potențează vigilența, gândirea rapidă, adaptabilitatea și curiozitatea. Ne putem aștepta la o creștere a interacțiunilor personale în viața noastră, cum ar fi cu frații, școlile sau cu mediul online.

Prin urmare, va fi o fază de lună aglomerată, cu o mulțime de întâlniri, corespondență, reuniuni, activități sociale, informații noi de procesat și decizii de luat. Ar trebui să fie o Lună Nouă bună pentru a împărtăși idei, a face planuri, a cumpăra și a vinde, a negocia și a întâlni oameni noi.

Luna Nouă în conjuncție cu Chiron (0°47′)  face că rănile și vindecarea să fie o temă majoră a acestei luni noi. Chiron reprezintă cea mai adâncă rană din sufletul nostru și, de asemenea, capacitatea de a ne vindeca, pe noi și pe ceilalți prin medicină tradițională, precum și prin alte metode de vindecare alternativă. Să nu uităm că în astrologia creștină, Chiron îl reprezintă pe Hristos.

Luna Nouă din aprilie 2022, în conjuncția sa cu Chiron, ne poate expune cele mai dureroase răni fizice și emoționale. Vom simți durerea rănilor dar și vinovăția durerii pe care am provocat-o altora. O conștientizare a acestor fapte vechi ale noastre ne  poate face mai sensibili la durere, mai emoționali dar și mai temători în exprimare. Empatia noastră va crește iar durerile celor din jur le vom resimți profund la nivel personal și ne vor afecta.

Rănile copilăriei asociate cu părinții pot reapărea. Durerea, frica, respingerea, înstrăinarea sau victimizarea sunt posibile. S-ar putea să simțim că avem ghinion sau că soarta a fost deosebit de crudă cu noi. Acest lucru ar putea duce la pierderea încrederii, depresie și autocompătimire, dar lucrurile nu rămân așa. 

Totul iese acum la suprafață la acest nivel maxim iar trăirile ne devin atât de profunde tocmai pentru că sunt realizate, conștientizate, iar luna nouă va aduce alinare, mângâiere  și vindecare peste toate aceste neplăcute pe care le-am descris mai sus. 

Mercur în conjuncție cu  Chiron (2°34′)  facilitează vindecarea prin gânduri, cuvinte, atingeri și ascultare.

Rezumatul lunii noi aprilie 2022

Soarele, Luna și Mercur cu Chiron facilitează discuții  despre amintiri și experiențe dureroase cu prietenii și familia. Acest lucru poate duce la vindecarea personală și, de asemenea, la vindecarea relațiilor întrerupte. Începem așadar o lună aprilie cu dreptul, prin vindecare și generozitate.

Să acceptăm ceea ce Universul ne trimite, este experiența noastră, este dovadă umanității noastre și dovadă misiunii importante pe care o avem în această viață. Să ne rugăm și să aprindem o lumânare pentru cei care acum luptă și pentru cei oropsiți de soartă. Să fie pace!

Loading...