ASTROLOGIE NOIEMBRIE – O lună provocatoare pentru Zodiile de Foc: BERBEC, LEU și SĂGETĂTOR

ASTROLOGIE NOIEMBRIE – O lună provocatoare pentru Zodiile de Foc: BERBEC, LEU și SĂGETĂTOR

Trei semne zodiacale vor avea un sezon Scorpion provocator 23 Octombrie – 22 Noiembrie 2020 

Scorpionul este hibridul perfect dintre cea mai strălucitoare lumină și întunericul deplin. Zodia contrastelor e un sezon complicat si provocator pentru cei născuți sub semne de Foc  – Berbec, Leu și Săgetător, dar nu este sfârșitul lumii.

Pe lângă planeta guvernatoare  a Scorpionului, Marte care este în prezent retrogradă, si Mercur, planeta comunicării, a procesului de gândire și a schimbului de idei este si ea retrogradă și în Scorpion, ceea ce intensifică în mod natural dinamica sezonului.

Loading...

Marte este simbolul dorințelor pasionale, instinctelor și al puterii,  iar pe măsură ce expresia unei planete se întoarce spre interior pe măsură ce se retrogradează, subiectele aduse de acest tranzit capătă mai multa amploare in acest sezon. Mercur retrograd în Scorpion este incredibil de revelator când vine vorba de subiecte tabu, mistere si cuceriri.

Urmează un sezon complicat si provocator pentru trei zodii

Berbec: Relațiile parteneriale sunt puse la încercare

Marte, planeta guvernatoare a Berbecilor se afla acum in semnul vostru, ceea ce aduce un factor pozitiv, in marea de încercări care va înconjoară. Soarele tranzitează casa a opta din horoscopul Berbecilor, legata de experiențe mistice, transformări si purificări spirituale.

Mercur este in opoziție cu Uranus pana pe 13 noiembrie si va aduce vesti neplăcute cu privire la cei din jur, va scoate la lumina secrete, dar si surprize legate de relații si parteneriate.

Leu: Emoții puternice si transformatoare

Emoțiile Leilor sunt puternice in aceasta perioada, dar e bine sa nu puneți la suflet problemele tuturor. Mulți nativi se simt stresați datorita jobului si presiunii sociale.

Soarele tranzitează casa a patra a horoscopului Leilor, legata de cămin si familie, si doar aici vor gasi liniste si sprijin in aceasta perioada complicata. Dragostea le este sprijin atunci când finanțele  sau cariera au de suferit.

Săgetător: Izolare și lipsa de dinamism

Săgetătorii sunt mai retrasi si izolati ca de obicei sub influenta Soarelui in casa a 12-a. Aici aduce transformări cu privire la destin, karma, spiritualitatea si sinele vostru.

Preferati sa stati singuri pentru ca aveti acum oportunitatea sa analizati toate aspectele vietii care v-au nemultumit in ultima perioada. Sezonul Scorpionului aduce o lipsa de energie pentru Sagetatori, dar din decembrie lucrurile se vor schimba.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *