ASTROLOGIE: Marte Retrograd – Lucruri practice pe care e bine să le facem toamna aceasta

ASTROLOGIE: Marte Retrograd – Lucruri practice pe care e bine să le facem toamna aceasta

3 lucruri de făcut în timpul retrogradării lui Marte  și 3 lucruri de evitat

Până în prezent, au existat o mulțime evenimente astrale rare și intense în 2020, dar unul dintre cele mai puternice tranzite ale anului este retrogradarea planetei Marte care va dura aproape intreaga toamna, respectiv pana pe 14 Noimebrie 2020.

Planeta războiului, a agresivității și a pasiunii (printre altele) retrogradează o dată la doi ani și se îndreaptă acum pentru a ne aduce aproape trei luni de frustrare, nerăbdare și epuizare – dar și o șansă de a ne rafina obiectivele și de a ne redefini pasiunile. Dacă respectați anumite lucruri de făcut și altele pe care trebuie sa le evitați in perioada  lui Marte retrograd 2020, puteți profita la maximum de acest tranzit destul de dificil.

Loading...

Deoarece Marte stăpânește sentimente puternice, precum ambiția brută, pasiunea, furia și alte instincte animalice, vom simți că intensitatea este afectata  în acele zone ale vieții noastre în timpul tranzitului retrograd. Toata acea energie orientată spre acțiune se va simți slăbita subit. Marte stăpânește și corpul fizic și sexul, așa că ne putem aștepta, de asemenea, să ne simțim epuizați și lipsiți de buna dispoziție – toate acestea putând fi o combinație frustrantă. Dar această schimbare rapidă a capacității noastre de a ne invoca puterea de foc interioară ne-ar putea oferi, de asemenea, o oportunitate importantă de a examina obiectivele.

Influenta lui Marte retrograd

Marte retrograd va fi o perioadă foarte agitată, dar nu vă temeți de suișuri si coborâșuri, recomanda astrologii. Suntem într-o perioadă foarte intensă a istoriei actuale. Schimbarea vine repede și acest tranzit va ajuta sa descoperiți multe adevăruri care ne vor împinge sa facem alegerile corecte. Învățând să vă procesați furia, să gândiți înainte de a acționa și să vă simțiți în siguranță în pasiunile și motivațiile voastre, veti îmblânzi energia lui Marte retrograd.

Retrogradările în astrologie pot fi aspecte astrale dure, dar intervin pentru a ne ajuta să creștem – așa că citiți mai departe pentru a ști tot ce ar trebui și nu ar trebui să faceți în timpul Marte retrograd 2020

DO: Găsește modalități constructive de a exprima furia

În timpul perioadei lui Marte retrograd, este ușor să fii prins într-un ciclu de frustrări în timpul căruia furia și nervii  răbufnesc la suprafață. Marte este planeta acțiunii, confruntării, severității și războiului.

Exercițiile de yoga( de exemplu respirația profundă) vor fi perfecte pentru a te ajuta sa iți mențineți sentimentul de pace interioara. Incorporarea exercițiilor fizice ușoare în rutina zilei te ajuta sa iți controlezi nervii. Demonstrarea sentimentelor tale te poate ajuta să-ți menții și partea îndrăzneață echilibrată.

DON’T : Nu iți depăși limitele fizice

După cum am menționat, Marte stăpânește corpurile noastre fizice, așa că evita să te împingi dincolo de zona in care te simți confortabil – deoarece există o șansă mai mare de răni, accidente sau epuizare generală. S-ar putea să observi restricții fizice in perioada lui Marte retrograd. Este important să faci mișcare si sa te hidratezi bine.

Asculta-ti corpul în timpul acestui tranzit, evita să iti asumi riscuri fizice și ia cele mai bune masuri când vine vorba de siguranță, sănătate și imunitate.

DO: Îmbrățișeaza energia lui Venus – Planeta iubirii

Marte retrogradă este o piedica in calea pasiunii, ceea ce înseamnă că ne poate reduce libidoul – și poate pune o presiune uriașă in relațiile romantice. În loc să încercați să păcăliți planetele, lăsați instinctele voastre conduse de Marte să lucreze singure și să acționeze in aspectele conduse de Venus.

Bucurați-va de iubire, găsiți valoare în lucruri mici și aduceți entuziasm tandreții si romantismului – și apoi încercați să va adaptați la energia tumultoasa a lui Marte retrograd.

DON’T: Nu acționați impulsiv și nu va asumați riscuri

Marte este totul despre acțiune, așa că, în timpul perioadei de retrogradare, vom simți că nu putem merge mai departe sau nu putem progresa. Acest aspect retrograd are loc și în Berbec, semnul zodiacal condus de Marte, făcându-ne să ne simțim și mai nerăbdători. Chiar dacă va exista o mare presiune pentru a face alegeri rapide, bazate pe reacții, luptați împotriva dorințelor de a reacționa rapid.

Luați-vă timp să vă gândiți la cea mai bună cale pentru voi și nu la ceea ce se potrivește celorlalți. Energiile aduse de Marte retrograd sunt aici pentru a ne motiva pentru creștere, chiar dacă schimbarea poate fi dureroasă.

DO: Faceți schimbări în pași mici

Marte retrograd învăluie pe deplin perioada alegerilor din toamna, ceea ce nu este ideal, având în vedere că tinde să provoace furie și lipsa de motivație – dar speranța nu este pierdută. În timp ce mulți dintre noi s-ar putea să ne simțim frustrați și neajutorați, este important să ne amintim că practica unor pași mici și practici este mai eficientă decât cufundarea într-o mlaștină a propriei furii.

Asigurați-vă că sunteți pe deplin conștienți de alegerile pe care le faceți și împărtășiți informații cu alții pentru a-i inspira să-și facă auzita vocea in aceasta perioada.

DON’T: Nu încercați să lansați noi proiecte complicate

În timpul retrogradării lui Marte, ne simțim mai puțin ambițioși decât de obicei și toată pasiunea pe care am simțit-o pentru obiectivele noastre s-ar putea să fie brusc evaporată în aer. Folosiți acest timp să vă reconectați cu obiectivele adevărate în loc să încercați sa rezolvați totul.

Există similitudini cu Mercur retrograd, în sensul că nu este momentul să începem noi proiecte. Fundațiile trebuie construite pe o bază puternică, iar solul este prea volatil în timpul acestui retrograd, cu tot ceea ce se întâmplă din punct de vedere energetic

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *