Așa faci cel mai bun chec cu banane – atât de pufos și gustos că l-ai mânca pe tot deodată


Această rețetă reprezintă desertul ideal. Consistența moale, delicioasă, fină și pufoasă îți lasă gura apă. Deliciul nemaipomenit se prepară foarte simplu și are un rezultat uimitor. Este o gustare delicioasă și aromată care cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Ingredients

2 bucăți Banane
200 g Făină
150 g Zahăr
2 bucăți Ouă

Loading...

50 g Picături de ciocolată
1 linguriță Praf de copt
125 g Unt

Instructions

Într-un bol pisați bananele, adăugați ouăle, zahărul, untul topit și amestecați. Puneți făina, praful de copt și picăturile de ciocolată. Amestecați până compoziția devine moale și uniformă.

Puneți compoziția într-o tavă de copt (10x12x26 cm) și dați checul în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C timp de 50 minute.
Savurați cu plăcere!

Kinder felie de lapte uriaș! Pandișpan fin cu cremă ce se topește în gură spre încântarea copiilor! 

Prăjitura Kinder felie de lapte este minunată și mult mai bună ca cea din comerț. Este fină, delicioasă și foarte simplu de preparat. Cei mici vor fi încântați de gustul acestei prăjituri. O puteți porționa exact ca și cea din comerț, astfel micuții se vor bucura enorm savurând deliciul făcut în condiții de casă. Vă recomandăm neapărat s-o încercați și voi.

Ingredients for Blat

3 bucăți Ouă
125 g Făină
40 g Cacao
125 ml Frișcă

125 g Zahăr
5 g Praf de copt

Ingredients for Cremă

500 gMascarpone
200 ml Frișcă
100 g Zahăr pudră
70 g Miere de albine

Instructions

Amestecați făina cu cacao și praful de copt. Într-un bol bateți ouăle cu zahărul la viteză mare, adăugați smântâna pentru frișcă și mixați bine. Apoi adăugați amestecul de făină cu cacao și amestecați ușor cu ajutorul unui tel sau cu o spatulă, până obțineți un amestec omogen.

Turnați compoziția într-o tavă cu dimensiunile (40 x 50 cm) tapetată cu hârtie de copt și nivelați bine. Coaceți blatul în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C , timp de 10- 15 minute.

Între timp preparați crema: puneți într-un bol brânza mascarpone, adăugați mierea și mixați la viteză mică câteva minute. Separat în alt bol bateți frișca lichidă cu zahărul pudră până devină fermă. Adăugați frișca bătută la crema de mascarpone și amestecați ușor cu spatula.

Blatul răcit îl tăiați în două părți egale. Puneți primul blat pe un platou (sau tocător) și puneți toată crema. O distribuiți pe toată suprafața blatului și o nivelați.
Acoperiți cu blatul capac și presați ușor prăjitura pentru a o fixa. Dați la frigider pentru două ore după care se poate tăia și servi.
Savurați cu plăcere!

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *