Așa arată Raluca Bădulescu fără perucă. Schimbarea este drastică. FOTO


Toată lumea o știe și cam greu să nu o știi, cu un look așa de… aparte! Raluca Bădulescu este o apariție aparte oriunde ar merge, dar ce rămâne de ea odată ce aruncă deoparte peruca și artificiile?

Nu este un secret că interesantele coafuri ale Ralucăi Bădulescu sunt doar peruci. Așa se face că mulți se întreabă de ce poartă vedeta această perucă și dacă părul ei natural este o adevărată problemă.

O galerie inedită cu Raluca Bădulescu, arătând cât se poate de natural. Fără perucă, fără alte artificii capilare!

Loading...

Și, vă zicem doar atât: diferența este una colosală (vezi imaginile în galerie)!

Părul este rar, bolnăvicios și am putea chiar spune că este la un pas de chelie. Astfel, nu-i nimeni surprins că vedeta preferă să se afișeze cât mai mult posibil cu perucă. Nu doar că arată mai bine, dar îi permite și să fie cât de versatilă vrea ea să fie.

Raluca Bădulescu, distracţie cu peripeţii! „Ne-au dat măturătorii afară”

Raluca Bădulescu a intrat în direct în emisiunea „Răi da’ buni”, în timp ce se afla în renovări. Vedeta a vorbit despre afacerea ei, despre nuntă, dar şi despre seara magică pe care a petrecut-o, la Forza ZU.

„Nu am fost cuvinte să-ţi spun. Alex a fost la primul concert din viaţa lui. Ne-ai făcut o bucurie enormă în familie. A fost o seară magică, efectiv. Noi am fost ultimii, până când s-a dat cu mătura.

Am venit de dimineaţă şi am plecat ultimii, să ştii! Ne-au dat măturătorii afară din Piaţa Constituţiei”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

 

 

 

Sursa: spynews.ro

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *