Anda Călin, mai fericită ca oricând

Loading...

Anda Călin și Liviu Vârciu s-au împăcat și sunt mai uniți ca niciodată. Cei doi formează o familie minunată alături de fetița lor și sunt tare fericiți că o cresc împreună pe Anastasia.

Anda Călin a vorbit mai sincer ca niciodată despre împăcarea cu Liviu Vârciu și a răspuns întrebărilor adresate de fani, pe InstaStory. Anda Călin a spus și care a fost motivul despărțirii de prezentatorul tv.

“Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Nu ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi.”, a răspuns Anda Călin, pe Instagram.

Totodată, Anda Călin a declarat și când va face mult-așteptata nuntă alături de Liviu Vârciu.

“În viitor.”, a mai spus Anda Călin.

Anda Călin a vorbit despre împăcarea cu Liviu Vârciu, cel împreună cu care are o fetiță. 

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public.

Ulterior, Liviu Vârciu s-a concentrat pe cariera de actor, dar și de prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune.

Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin. Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul trecut.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Anca Serea, poză emoționantă cu bebelușul în salonul maternității: “Mulțumesc, Doamne”

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Anca Serea a împărtășit apropiaților și fanilor o poză ...