Adevărul din spatele rugăciunii „Tatăl Nostru” și efectele sale energetice asupra organismului uman!

Adevărul din spatele rugăciunii „Tatăl Nostru” și efectele sale energetice asupra organismului uman!

Știai că rugăciunea este cea mai înaltă formă de meditație?

Un teolog creștin, care iubea atât medicina, cât și teologia, a făcut o paralelă semnificativă între  versetele rugăciunii „Tatăl Nostru” şi principalele glande endocrine.

El a menționat că boala se declanşează în corp, prin otrăvurile secretate la nivelul glandelor, prin atitudinea pesimistă și prin gândurile negative.

Loading...

Vindecarea se produce activând energiile prin centrii corpului, direct legaţi de glande, un mijloc fundamental pentru această activare fiind rugăciunea „Tatăl Nostru”.

Iată care sunt cuvintele-cheie ale rugăciunii și cum declanşează acestea deschiderea glandelor:
„Tatăl Nostru, care eşti în ceruri” – deschide glanda pituitară (hipofiza) – cea mai înaltă glandă a organismului, legată de lumină. „Sfinţească-se numele Tău”  – deschide glanda pineală (epifiza) – punctul de plecare al constuirii embrionului în pântecul mamei. „Vie Împărăţia ta” – deschide glanda tiroidă, ce întră în funcţiune atunci când trebuie să luăm o decizie şi trebuie să acţionăm.

„Facă-se voia Ta, precum în cer aşa şi pe Pământ” – deschide timusul, ce corespunde inimii. „Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi” – deschide gonadele (glandele de procreere) – motorul corpului fizic. „Şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri” – deschide suprarenalele – centru nostru emoţional.

„Şi nu de duce pe noi în ispită” – deschide celulele lui Leydig (Lyden), ce nu sunt chiar o glandă ci un asmablu secretor de hormoni, localizat sub ombilic, chiar deasupra gonadelor şi devin, astfel, centru echilibrului feminin-masculin. „Ci ne izbăveşte de Cel rău” – deschide timusul. „Căci a Ta este Împărăţia „ – deschide glanda tiroidă. „Slava şi puterea” – se deschid planda pineală şi glanda pituitară. „Amin” este încununarea vindecării – „Aşa a fost, aşa este şi aşa va rămâne”.

Este foarte important să știm să ne rugăm și să îi cerem Lui Dumnezeu ceea ce ne lipsește.

Singurul care ne poate vindeca sufletul si trupul este Dumnezeu.

Rugăciunea este cheia prin care se deschide Cerul, iar Dumnezeu intervine miraculos, în viața noastră, prin semne și minuni.

PREOCUPAREA NOASTRĂ AR TREBUI SĂ FIE ALTA. ACEEA LEGATĂ DE MICILE “COMORI” ALE VIEȚII ȘI CARE SUNT:

-un cămin (acoperiș deasupra capului) unde să dormim în fiecare noapte;

-sănătate;

-îmbrăcăminte;

-prieteni;

-dragoste si o familie

Aceste lucruri sunt atât de simple, din vremuri străvechi, încât ele pot părea ridicole și nedemne să fie evaluate.

ÎNSĂ, DACĂ NE GÂNDIM CU ATENȚIE, CÂȚI OAMENI DIN LUME SE POT BUCURA DE ELE?
Evaluarea a ceea ce avem nu înseamnă numai a privi cu admirație toată agoniseala pe care am reușit să o strângem de-a lungul vieții, ci să fim recunoscători și pentru toate momentele plăcute, pentru toate amintirile frumoase ale existenței noastre.

Mesele cu prietenii ce ne revin în memorie când înaintăm în vârstă, un anume fel de mâncare din copilărie, locurile de joacă etc.

Este adevărat că va fi necesar să depunem puțin efort, preocupați fiind de rutina în care ne situăm zilnic. Dar găsirea unor momente în care să reflectăm asupra a ceea ce am făcut bine în viață, să descoperim oameni de valoare din jurul fiecăruia este importantă.

Chiar și zilele cele mai dificile și neplăcute pe care le-am traversat uneori trebuie să ne facă recunoscători. Recunoscători deoarece ne-au pregătit pentru altele mult mai grele.

Cunoaștem cu toții că avem tendința să ne gândim la ceea ce ne lipsește și la ceea ce mai vrem, dar dacă învățăm să prețuim ceea ce avem, vom putea experimenta cel mai plăcut sentiment de recunoștință.

Dacă vă place și ori de câte ori aveți ocazia, scrieți toate lucrurile pentru care puteți fi recunoscători, trecându-le pe o listă.

În ziua în care vă simțiți triști ori deprimați, uitați-vă din nou la această listă și încercați din răsputeri să prețuiți ceea ce aveți.

Metoda va da roade, fiindcă veți continua să trăiți frumos, să mergeți înainte chiar și în cele mai grele momente.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns