Adelina Pestrițu s-a căsătorit. Ce NUME va purta vedeta


Oficial, Adelina Pestrițu a devenit soția lui Virgil Steblea, după ce ei au mers împreună cu nașii lor în fața ofițerului de la Starea Civile. La scurt timp după ce s-a aflat de cununia lor civilă, fericita vedetă a dezvăluit ce nume va purta începând de astăzi, 3 iulie 2019. Cei doi au împreună o fetiță: Zenaida va împlini un anișor luna viitoare.

Ce nume va purta Adelina Pestrițu după ce s-a căsătorit civil cu Virgil Steblea

În vârstă de 32 de ani, Adelina Pestrițu a dezvăluit într-un articol postat pe blogul său că a preluat în acte numele de familie al partenerului ei de viață, explicând motivele pentru care a făcut acest lucru. Fosta prezentatoare TV a subliniat că, atât în viața publică, dar și pe rețelele de socializare, ea își păstrează numele pe care îl avea și până azi, în ziua cununiei civile cu Virgil Steblea.

“Vă anunț cu drag că numele meu public va rămâne același, «Adelina Ioana Pestrițu», deși, în acte, am preluat și numele soțului meu, Steblea (Pestrițu Steblea Adelina Ioana). Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta același nume de familie și cu fetița noastră, iar dacă vom fi nevoiți să călătorim peste hotare, să fie mai ușoară treaba birocratică, dar, evident, și din iubire pentru soțul meu.   Însă, în spatiul public și pe rețelele de socializare rămân aceeași ca și până acum, așa cum deja mă cunoașteți de peste 9 ani”, a scris frumoasa vedetă pe blogul său.

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea, felicitați de numeroase vedete

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Steblea, au fost felicitați pentru pasul uriaș făcut în povestea lor de dragoste de numeroase vedete printre care se numără: Simona Gherghe, Stana Izbașa, Amna și Raluca Zenga, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

În postarea de pe blogul său, frumoasa vedetă a mărturisit și de ce ea și partenerul său de viață au ales să își unească destinele astăzi: “Având în vedere că petrecerea și cununia religioasă sunt programate pentru sfârșitul lunii iulie, pentru momentul de la primărie, am ales ziua de 3 iulie, numărul nostru norocos.

Pe 30 martie am pornit la drum în calitate de cuplu, pe 3 august s-a născut Zenaida-Măria, fetița noastră, pe 13 este născut soțul meu. Cifra 3 se află în contextul multor evenimente frumoase și importante din viață nostră”.

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea au o fetiță împreună

Adelina Pestrițu și afaceristul Virgil Steblea au devenit părinți pentru prima dată pe 3 august 2018. Fiica lor, Zenaida Maria, a venit pe lume în urma unei operații de cezariană.

Loading...