Acești părinți isi tin in brate cele 6 fetite gemene. Iata cum arata ele dupa 30 de ani :

Acesti parinti isi tin in brate cele 6 fetite gemene. Iata cum arata ele dupa 30 de ani :

La 18 noiembrie 1983, in viata sotilor Walton a avut loc un eveniment care, in curand, a facut inconjurul lumii. Anume atunci Janet i-a daruit sotului ei 6 copii dintr-odata. Micutele Walton au devenit primele fetite sextuplete din lume care au supravietuit fara probleme dupa nastere.

Insasi Janet isi aminteste si in prezent ca, in acea neobisnuit de calda zi de toamna, ii era frica cel mai mult sa nu intarzie la spital. Masina cu care se deplasau a ramas blocata intr-un ambuteiaj, din cauza ca, dintr-un camion care era inaintea lor, cazuse un covor ce nu fusese bine atasat!

Astazi, la 30 de ani si un pic de la nasterea lor, una din fiicele sale i-a daruit, in sfarsit, o nepoata. Femeii i-a parut atat de frageda si vulnerabila micuta nou-nascuta, incat i-a fost greu sa creada ca aceasta cantareste 3, 3 kg, in limitele normei admisibile.

Atunci cand a nascut ea, fiecare din fiicele ei cantarea putin peste un kilogram!
Acum sotii se amuza pe seama faptul ca demult, inainte de nasterea fetelor, erau pe punctul sa infieze cativa copilasi. Pe Janet nu o ajutau nici un fel de preparate, desi medicii ii asigurau ca si ea, si Graham sunt perfect sanatosi.

Recent, soții au calculat că în primul an au cumpărat cel puțin 11000 de scutece pentru fete. Graham își amintește perfect: întreaga casă mirosea a praf de spălat și a pudră pentru copii.

Nu-i de mirare ca vestea despre aceasta sarcina neobisnuita i-a socat pe sotii Walton. Indiferent de situatie, sa refuze la un asemenea dar din partea sortii nici nu se gandeau. Janet a decis sa se dedice in totalitate copiilor, iar Graham si-a luat concediu pentru un an intreg, pentru a-si ajuta iubita sotie sa ingrijeasca de micute.

Primele sase saptamani de viata, micutele le-au petrecut in sectia de terapie intensiva neonatala. Apoi, parintii au putut sa-si ia fetitele acasa si totul a intrat in ritm firesc.

Tinerele, insa, nu se grabesc sa-si intemeieze familii. Cu toate aceste, nu au nimic impotriva copiilor. Dar sa repete experienta mamei lor, de a da nastere la sase copii, nu s-ar incumeta nici una din ele.

La plimbări, fiecare ducea câte un cărucior pentru gemeni și câte un copil în brațe. Iar dacă venea cineva în vizită, se plimba cu al treilea cărucior pentru gemeni.

Acum, cuplul are 6 fete mari și o nepoțică pe care o adoră!

Lasă-ne un comentariu!

Lasă un răspuns

x

Check Also

Ce emoție! Un câine PLÂNGE cu suspine și lacrimi de recunoștință după ce o femeie i-a salvat puii (VIDEO)

Se pare că oamenii nu sunt singurii care lăcrimează atunci când ceva sau cineva îi ...