11 detalii care le fac pe femei să arate mai în vârstă decât sunt de fapt

Știați că stilul vostru și hainele pe care le purtați vă afectează percepția de sine, starea de spirit și chiar sănătatea? Când alegem o ținută pentru a doua zi, noi adoptăm subconștient anumite caracteristici asociate cu ea.

Deci, dacă alegeți haine sau accesorii care seamănă cu o ținută de femeie matură, veți începe să vă simțiți inconfortabil. Tot ce trebuie să faceți, este să urmați câteva sfaturi simple care vă pot face să arătați uimitor. Iată care sunt acestea:

1. Țineți gâtul descoperit: Dacă doriți să arătați mai tânără, asigurați-vă că nu vă ascundeți gâtul. Alegeți un decolteu adecvat, în locul unei bluze care să vă acopere în întregime gâtul.

2. Spune „nu” fustelor lungi: Fustele lungi nu te fac să arăți tânără sau mai atrăgătoare. Fustele mai scurte nu sunt întotdeauna o opțiune pentru că te pot face să arăți vulgar sau indecent. Evitați să le purtați și alegeți în schimb o fustă până la genunchi.

3. Lăsă-ți cardiganul acasă: Chiar dacă îți iubești cardiganul confortabil, stai departe de el. Mai ales dacă are o culoare plictisitoare sau închisă și demodată. Alegeți în schimb o jachetă sau o blazer.

4. Spune „nu” eșarfelor, dar le poți purta doar pe timpul sezonului rece: Purtarea unei eșarfe vă face să arătați mai în vârstă, așa că încercați să evitați să purtați o eșarfă dacă nu este vânt. Lăsați-vă gâtul gol.

5. Evitați să purtați prea mult negru. Negrul este o culoare foarte elegantă, dar încercați să evitați ținutele negre. Există riscul de a evidenția culoarea pielii și toate ridurile pe care le ai. Hainele mai luminoase îți vor reda un look mai luminos.

6. Alegeți machiajul natural: Machiajul excesiv și rujul foarte luminos sau întunecat sunt lucruri care atrag atenția asupra ridurilor din jurul gurii, în timp ce fardul de ochi întunecat face ca ochii să arate mai mici. Nuanțele neutre și luciu de buze vă vor ajuta să arătați mai natural și mai tinere.

7. Spuneți „nu” hainelor supradimensionate: Hainele supradimensionate vă fac să arătați mai plinuțe și mai late în șolduri, deci purtați-le doar la sala de fitness. Alegeți hainele care se potrivesc dimensiunii voastre și evidențiați cele mai bune caracteristici ale voastre.

8. Evitați să purtați ochelari, dacă este posibil: Unii oameni poarta ochelari doar pentru a arata mai bine, dar de fapt, adaugă câțiva ani la aspectul tău. Înlocuiți-i cu lentilele de contact.

9. Stai departe de materialele florale: Rochiile și bluzele cu amprente florale vă fac să arătați învechite. Alegeți un costum în culori pastelate și lăsați rochia florală pentru o petrecere retro.

10. Nu vă tăiați părul scurt: Parul scurt ar putea arăta elegant, dar adaugă câțiva ani la vârsta reală.

11. Nu folosiți autobronzant: Un bronz fals nu arată niciodată real și evidențiază toate zonele de pe fața voatră pe care ați prefera să le ascundeți. Alegeți o cremă cu protecție solară și obțineți un bronz natural și uniform.

Lasă-ne un comentariu!

Lasă un răspuns

x

Check Also

De vazut pentru femeile trecute de 30 de ani. Cele mai frumoase 24 de tunsori care te intineresc

Toate femeile își doresc să arate bine și să fie la modă. Pentru a arăta ...